Arhiva za april, 2010

Blic online prodavnica – NonStopShop.rs

NonStopShop.rsNonStopShop.rs je trenutno jedina Internet prodavnica pokrenuta od strane nekog online medija. Postoje slučajevi gde je moguća kupovine knjige ili muzičkih diskova preko medijskog sajta, ali ovde se radi o raznovrsnoj robi, tzv „online marketu“.*

Blic je danas objavio da je puštena „u rad“ Internet prodavnica NonStopShop.rs. Pretpostavljam da se svi sećamo ekskluzivne najave na eTrgovini. U pitanju je, koliko mogu primetiti, još jedna web lokacija koja vam omogućava da brzo i lako dođete do tražene/željene robe.

Pročitaj ostatak

IT OpenDays 2010 – IT šansa srednjoškolcima

U prostorijama Računarskog fakulteta u Beogradu, od 14 – 17. maja, biće održan prvi „IT OpenDays 2010“. Šansa i prilika srednjoškolcima četvorogodišnjih škola sa teritorije Republike Srbije da, kroz aktivna predavanja i iskustva stručnjaka, zagrizu veliki IT kolač.

Pročitaj ostatak

iPad u Srbiji

Od uvek sam želeo da nešto uradim među prvima. Iako je ta želja, kako godine prolaze, slabila, i postajala sve nebitnija, pre četiri dana tačnije 14. aprila, imao sam priliku da među prvima u Srbiji osetim pod rukama još jednu novotariju iz Apple radionice – iPad.

Zahvaljujem se pre svega Ivanu Vasiću koji je izdvojio vreme i pružio mi priliku da osetim novi tablet pod prstima. Ivan je živi u Nišu, razvija aplikacije za iPhone i iPad, završava ETF, član je benda Danilov doživljaj Beča. Zanimljiv i druželjubiv momak 🙂

Pročitaj ostatak

Organizujte oglašavanje na Internetu – Snajper.rs

Jedan od ključnih fakotra uspeha nekog web projekta, pored ideje, tehničke podrške, … , jeste i dobar tajming. Mislim da je ovaj servis došao u pravi čas, i da mu se smeši lepa budućnost, ukoliko pažljivo bude slušao feedback korisnika.

Planiranje oglašavanja na Internetu

Primarnom namenom, relativno svež domaći servis Snajper.rs, targetira media planere kao ciljnu grupu korisnika. Zamisao je jako konstruktivna. Naime, kada baza sajtova bude popunjena, pojedinci, ili ljudi koji se profesionalno bave organizovanjem kampanja na Internetu, moći će na Snajperu da veoma brzo naprave dobar media plana.

Pročitaj ostatak