< idi nazad

Toyota Prius na biZbuZZ-u

Toyota Prius Hybrid na biZbuZZ-u

biZbuZZ ekipa u saradnji sa BiS IT reciklažnim centrom i Toyotom nastavlja sa „zelenim“ akcijama i organizuje predstavljanje Toyota Prius hibridnog automobila u Niškoj Banji.

Svi zainteresovani učesnici će dobiti priliku da provozaju ovaj hibridni automobil, uvere se u njegove kvalitete i dobiju simbolične poklone.

Prius je lansiran u Japanu 1997.godine, a sa prodajom se počelo 2000. godine u Evropi, Severnoj Americi i ostalim tržištima. Na osnovu podataka o prodaji sakupljenih do maja 2008. godine, Toyota veruje da su Prius vozila širom sveta doprinela smanjenju emisije CO2 (koja se smatra uzrokom globalnog zagrevanja) stvaranjem približno 4,5 miliona tona CO2 manje u poređenju sa vozilima koja imaju benzinski pogon iz iste klase i sličnih dimenzija i performansi u vožnji.

Akcija će se nastaviti predavanjem na temu  „Zelno poslovanje u Srbiji“, gde će BIS IT reciklažni centar predstaviti jedinstveni projekat kompanje Microsoft –  Community MAR, dok će Toyota Centar Beograd govoriti o naporima kompanije Toyota u pravcu zaštite životne sredine i društveno odgovornog poslovanja.