Arhiva za 'Okupljanja'

Imate prijatelje

MTEL

Imate prijatelje

Ma koliko vas ovo podseća na besramno reklamiranje sponzora, to nije slučaj.

U poslednjih godinu dana je zaista bilo previše okupljanja i druženja, svakakvih UPova i konferencija, da smo svi po malo prezasićeni.

Zašto sam ovo okupljanje video kao drugačije, to iskreno ne znam, ali mi je svakako drago što sam bio deo ekipe na #TweetUpBL koji je održan ovog vikenda u Banja Luci.

Fotka koju sam napravio u centru grada zaista oslikava u potpunosti osećaj koji je bio prisutan u svakom trenutku.

Povod okupljanja je promocija servisa Snajper.ba koji je krenuo sa radom, a pozdravni govor je održao evanđelista Twittera, dr Zoran Torbica, u kafanici Lav.

Naš domaćin, Dragan Močević, se lavovski borio da nam boravak u Banja Luci bude „na nivou“, pa ništa nije izostalo: doručak „Kod Muje“, famozni Banjalučki clubbing, kafanica, a količinu pozitivne energije ste mogli da vidite i u tweetovima u 5 ili 6 ujutru, kada smo se vraćali iz grada.

Još jednom bih se zahvalio svima koji su bili deo ekipe, na bilo koji način, i verujem da su ovakva okupljanja potrebna, pre svega kao preventiva ludilu koje nas svakodnevno okružuje i cool način na se „resetujete“, napunite baterije i krenete u nove pobede 🙂

#thumbsUP i #win su moji heš tagovi, a vi slobodno dodajte svoje 😉

Pročitaj ostatak

Regionalno Drupal okupljanje u Srbiji

Prvo okupljanje korisnika, programera, i vernih sledbenika Drupal CMS-a održaće se u periodu 8 – 9. oktobra u Novom Sadu.

Cilj događaja je pre svega druženje i ostvarivanje bližih kontakata regionalne zajednice, kao i razmena znanja, ideja i tome sličnih stvari, što se od networkinga na sličnim skupovima može i očekivati.

Pročitaj ostatak