< idi nazad

Opet IT – Programiraj svoju karijeru

OpenITLogoNajveća studentska organizacija na svetu, AIESEC, organizuje „Open IT“ projekat o informacionim tehnologijama  u periodu od 8-11. novembra.

Sećam se da su prošle godine imali super priču. Jedno od predavanja održao je i Ivan Rečević ispred kompanije Huge Media, čiji snimak požete pogledati ovde.

U prostorijama Elektronskog fakulteta, oko 100 studenata Ekonomskog i Elektronskog fakulteta, učestvovaće na seminaru koji će im omogućiti da usavrše svoja praktična znanja iz IT oblasti.

U periodu od 08. do 11. novembra studenti elektronskog fakulteta, imaće priliku da prošire svoje veštine iz oblasti programiranja, web dizajna, sigurnosti mreža kao i da se upoznaju sa najnovijim pravcima razvoja IT sektora. Predavanja i radionice vodiće predstavnici uspešnih kompanija iz ove oblasti koji će pored kvalitetnih edukacija studentima predstaviti realne probleme, koje če studenti rešavati u okviru takmičenja, Study IT.

Drugi deo seminara namenjen je za studente ekonomskog fakulteta i ima za cilj da ih uvede u oblasti elektronskog poslovanja, internet marketinga i online bankarstva.

Kao deo projekta predviđena je i besplatna Open IT škola tokom 05. i 06. i 12. i 13. novembra, namenjena svim zainteresovanim, mladim ljudima koji žele da steknu osnovna i naprednija znanja o radu na računaru.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Prisustvom na više od 2100 univerziteta u  preko 110 zemalja, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. Vladimir sreda - 09/11/2011 Odgovori

    Postovani,
    Ako ste zainteresovani za razmenu linkova imam sajt PR4 na koji bi mogao postaviti vas link. Javite se pa cu vam poslati link da pogledate da li vam odgovara.

Dodaj komentar