Arhiva za 'Konkursi'

Telenor pomaže da realizuješ ideju!

Odlična akcija za entuzijaste, one koji vole da menaju i imaju ideju na koji način to izvesti. Imate priliku da pokažete zašto je baš vaša ideja najefektnija za rešenje gorućeg društvenog ili globalnog problema. Vaše je da se ukratko, jasno i ubedljivo predstavite, ostalo radi Telenor. Šta je u pitanju?

Pročitaj ostatak

Telenorov „Firefox izazov“ – Najbolja aplikacija dobija 5000 EUR!

Telenor firefox izazovNagradu u vrednosti od 5 000 evra Telenor će dodeliti programeru koji napravi najbolju aplikaciju na konkursu „Firefox Izazov“ koji traje od 15. jula do 15. septembra. Ukupan fond nagrada iznosi 12 000 evra, a biće nagrađeno pet najboljih aplikacija.

Specijalna nagrada u vrednosti od 1000 evra biće dodeljena aplikaciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i internet servisa.

Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu www.telenor.rs. Potrebno je da takmičari postave aplikaciju na Firefox Marketplace i prijave je na konkurs na Telenorovom sajtu najkasnije do 15. septembra.

Aplikacije će se ocenjivati na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrednosti.

Petočlani žiri činiće Nemanja Žilović predstavnik Telenora Srbija, Brano Đurović predstavnik Telenora Crna Gora, zatim Jan Jongboom i Olav Nymoen u ime kompanije ComoYo, Telenorove sestrinske kompanije za internet usluge, kao i Brian King predstavnik kompanije Mozilla.

Propozicije konkursa nalaze se na Telenorovom sajtu.

Telenor će krajem ove godine prvi u Srbiji ponuditi smart uređaje bazirane na Mozilla Firefox operativnom sistemu.

Pročitaj ostatak