< idi nazad

Telenor pomaže da realizuješ ideju!

Odlična akcija za entuzijaste, one koji vole da menaju i imaju ideju na koji način to izvesti. Imate priliku da pokažete zašto je baš vaša ideja najefektnija za rešenje gorućeg društvenog ili globalnog problema. Vaše je da se ukratko, jasno i ubedljivo predstavite, ostalo radi Telenor. Šta je u pitanju?

Telenor Samit mladih 2013

Potrebno je da pošaljete ideju i možda baš to presudi da u periodu od 9-11. decembra budete u Oslu na trodnevnom događaju u okviru Nobelove nagrade za mir. Fina stvar, ako mene pitate.

Zašto? Razmislite o svim lepim stvarima nakon učestvovanja na regionalnim konferencijama, okupljanjima zajednice i slično (setite se poslova, kontakata i dobrog druženja).

Zamislite sve to uz priliku da pred auditorijumom u Oslu izlažete svoj projekat? Zvuči super, zar ne? 🙂

Dovoljno je reći da je domaćin Samita Jon Fredrik Baksaas, generalni direktor Telenor Grupe, a inicijativa je pokrenuta sa Nobelovim centrom za mir.

Kako se prijaviti?

Predstavite svoju ideju u video formatu ne dužem od dva minuta, o tome na koji način mobilne tehnologije mogu da doprinesu društvenom razvoju, rešenju nekog društvenog problema ili globalnog izazova.

Postavite video na neki od internet servisa za deljenje video sadržaja i uz hashtag #TelenorSamitMladih podelite snimak na društvenoj mreži Twitter. Takođe, na imejl SamitMladih@telenor.rs pošaljite internet link koji vodi ka video fajlu, uz vaše kontakt podatke.

Dva pobednika konkursa, po izboru stručnog žirija, biće učesnici Telenor Samita mladih 2013 u Oslu, Norveškoj od 9 do 11. decembra. U društvo ambicioznih i preduzimljivih ljudi, uživaćete i u koncertu povodom dodele Nobelove nagrade za mir, izložbi laureata, „digitalnom buketa ideja“ i raznim drugim aktivnostima.

Gandi je lepo rekao – Be the change you want to see in the world – Prilika se ne propušta! 😉

Pročitajte više informacija o konkursu i Telenor Samitu mladih 2013

Dodaj komentar