Arhiva za 'Seminar'

„Kupi me“ – Seminar o prodaji u Nišu

Kupi meImao sam priliku da prisustvujem prošlogodišnjem „Kupi Me“ seminaru, takođe u organizaciji JCI Niš. Nisam nešto posebno očekivao, šta više, išao sam zbog ekipe za koju sam znao da će biti prisutna. Na kraju, kada sumiram utiske sa ove vremenske distance, malo je reći da sam izuteno zadovoljan. 🙂

To je uslovno rečeno „mali“ event, ali je prošle godine bio skockan baš po mom ukusu (odabir predavača, tema). Upoznao sam Dragana Radivojevića, koji je podelio sa prisutnima dragocena iskustva sa Google AdWords kampanjama na američkom tržištu. Dragiša Ristovski je približio i razjasnio mnogo realnih situacija iz svakodnevnih prodajnih procesa i ukazao na detalje i trikove koji mogu pospešiti poslovanje. Moram reći da je Dragiša jedan od boljih predavača koje sa imao prilike da slušam.

Upravo na osnovu iskustva, kao i tima koji i ove godine organizuje „Kupi me“ seminar, preporučujem da se prijavite. Vidimo se 🙂

Kada i gde?

Subota, 20.april, velika sala Kupina bioskopa u Nišu.

Teme

Prvi kontakt sa klijentima. Održavanje klijenata/kupaca. Kako “oterati”  kupca. Osnovne veštine prodaje. Saveti za uspešnu prodaju i primeri u praksi.

Više informacija na zvaničnom sajtu i FB stranici.

Pročitaj ostatak

biZbuZZ 2012 – Biti il’ ne biti

biZbuZZKako su neki već čuli, drugi se interesuju, zvanična informacija je da ove godine neće biti organizovan biZbuZZ, bar ne kao konferencija.

Problem sa kojim se organizacija biZbuZZa suočava već 6 godina je održavanje krajem godine, tako da je većina aktuelnih tema već ispričana i prepričana po nekoliko puta.

To naravno ima i svojih prednosti, da se razumemo. 🙂

biZbuZZ iz godine u godinu beleži rast, ne toliko u broju posetilaca, koliko u kvalitetu predavanja, organizaciji, i naravno svima dragih vannastavnih aktivnosti. Mi jednostavno ne želimo korak u nazad.

Pročitaj ostatak

IT OpenDays 2012

IT seminar koji sigunrnim koracima postaje tradicionalno dešavanje (respect za upornost i istrajnost) održava se i ove godine pod sloganom „Secure Your digital life…“ od 7. do 12. maja u prostorijama Info room-a Kancelarije za mlade.

it-open-days-2012

Pročitaj ostatak

DiscoverSolutions* – Unblock Yourself

3 - DiscoverSolutions - Logo (raster)

Još događaja u organizaciji mladih entuzijasta sa zavidnim iskustvom iza sebe. Reč je o projektu DiscoverSolutions* – Unblock Yourself, i seminaru o primeni informaciono-komunikacionih tehnologija u savremenom poslovanju, koji je namenjen svim zainteresovanim studentima.

Glavne teme su Internet poslovanje i Internet marketing.

Pročitaj ostatak

Opet IT – Programiraj svoju karijeru

OpenITLogoNajveća studentska organizacija na svetu, AIESEC, organizuje „Open IT“ projekat o informacionim tehnologijama  u periodu od 8-11. novembra.

Sećam se da su prošle godine imali super priču. Jedno od predavanja održao je i Ivan Rečević ispred kompanije Huge Media, čiji snimak požete pogledati ovde.

U prostorijama Elektronskog fakulteta, oko 100 studenata Ekonomskog i Elektronskog fakulteta, učestvovaće na seminaru koji će im omogućiti da usavrše svoja praktična znanja iz IT oblasti.

U periodu od 08. do 11. novembra studenti elektronskog fakulteta, imaće priliku da prošire svoje veštine iz oblasti programiranja, web dizajna, sigurnosti mreža kao i da se upoznaju sa najnovijim pravcima razvoja IT sektora. Predavanja i radionice vodiće predstavnici uspešnih kompanija iz ove oblasti koji će pored kvalitetnih edukacija studentima predstaviti realne probleme, koje če studenti rešavati u okviru takmičenja, Study IT.

Pročitaj ostatak

IT OpenDays – Unlock Your potential

it-open-days-2011

U organizaciji Tehničke škole „Nikola Tesla“ Šid i Računarskog fakulteta iz Beograda, a uz podršku Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva, Opštine Stari grad (Beograd), Kancelarije za mlade grada Beograda, Opštine Šid, Kancelarije za mlade opštine Šid i Društva matematičara Srbije, od 13. do 16. maja 2011. godine, u prostorijama Računarskog fakulteta održaće se IT seminar „IT OpenDays 2011“ pod sloganom „Unlock Your potential…“.

Pročitaj ostatak

Kupi me – Seminar o tehnikama prodaje

seminar-kupi-meSales, sales, sales! Govorio je tako ambiciozni Bud Fox (Charlie Sheen) u filmu Wall Street (1987). Može se izvući dobra pouka iz tog filma.

Drugačija priča o svakodnevnici, realnosti, sa fokusom na proždrljivi kapitalizam iz ugla preduzetništva.

Danas je, po svemu sudeći, većina dnevnih operacija (možemo reći i rutina), u vezi sa nekom vrstom prodaje.

Na seminaru „Kupi me“(11, 12. i 26. mart) će se govoriti i praktično pokazivati upravo to – kako biti što bolji u prodaji.

Pročitaj ostatak

Mogućnosti i prepreke za e-trgovinu u Srbiji – Okrugli sto na biZbuZZ-u

biZbuZZ 2010

Prvog dana ovogodišnje konferencije svi prisutni će biti deo istorijskog trenutka. Zajedno ćemo stvarati istoriju. „Država“ je sišla među Internet preduzetnike, sa namerom da oslušne i pruži ruku pomoći.

Deluje ovaj uvod malo pompezno, m? Kako god, u sredu 27.10.2010. godine, za okruglim stolom u niškom hotelu „Vidikovac“ na biZbuZZ konferenciji to će biti realnost.

Naime, Vlada RS je letos usvojila Strategiju razvoja informacionog društva u Srbiji i time predvidela usvajanje akcionog plana za uklanjanje prepreka za e-trgovinu. Znamo svi da problema ima (puki primer je online kupovina robe, čija je cena skoro za 50% veća dok dospe u ruke krajnjeg kupca (porezi, špedicija…)).

Pročitaj ostatak

IT Slam Dunk

slam dunk

Preuzeto sa http://www.alexross.com

Da li želiš da postaneš slavan?

Okršaj favorita IT košarkaškog neba se uveliko sprema, pa ako misliš da imaš svoju ekipu i da si favorit, čik se prijavi na biZbuZZ basket turnir 🙂

Odmah moramo da napomenemo da postoje određena ograničenja za učešće, i da to nisu godine, pol, seksualno opredeljenje, framework, programski jezik u kome radite.

Ako misliš da si faca i da imaš nekog izgleda za pobedu protiv najboljih, prijavi se odmah na basket@bizbuzz.rs ili pogledaj protiv koga igraš na zvaničnoj stranici.

Mens sana in corpore sano!

Pročitaj ostatak

IT OpenDays 2010 – IT šansa srednjoškolcima

U prostorijama Računarskog fakulteta u Beogradu, od 14 – 17. maja, biće održan prvi „IT OpenDays 2010“. Šansa i prilika srednjoškolcima četvorogodišnjih škola sa teritorije Republike Srbije da, kroz aktivna predavanja i iskustva stručnjaka, zagrizu veliki IT kolač.

Pročitaj ostatak