< idi nazad

„Kupi me“ – Seminar o prodaji u Nišu

Kupi meImao sam priliku da prisustvujem prošlogodišnjem „Kupi Me“ seminaru, takođe u organizaciji JCI Niš. Nisam nešto posebno očekivao, šta više, išao sam zbog ekipe za koju sam znao da će biti prisutna. Na kraju, kada sumiram utiske sa ove vremenske distance, malo je reći da sam izuteno zadovoljan. 🙂

To je uslovno rečeno „mali“ event, ali je prošle godine bio skockan baš po mom ukusu (odabir predavača, tema). Upoznao sam Dragana Radivojevića, koji je podelio sa prisutnima dragocena iskustva sa Google AdWords kampanjama na američkom tržištu. Dragiša Ristovski je približio i razjasnio mnogo realnih situacija iz svakodnevnih prodajnih procesa i ukazao na detalje i trikove koji mogu pospešiti poslovanje. Moram reći da je Dragiša jedan od boljih predavača koje sa imao prilike da slušam.

Upravo na osnovu iskustva, kao i tima koji i ove godine organizuje „Kupi me“ seminar, preporučujem da se prijavite. Vidimo se 🙂

Kada i gde?

Subota, 20.april, velika sala Kupina bioskopa u Nišu.

Teme

Prvi kontakt sa klijentima. Održavanje klijenata/kupaca. Kako “oterati”  kupca. Osnovne veštine prodaje. Saveti za uspešnu prodaju i primeri u praksi.

Više informacija na zvaničnom sajtu i FB stranici.

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. mbabuskov četvrtak - 25/04/2013 Odgovori

    I eto, saznam za to 5 dana kasnije. Da ne pominjem da sam u stvari saznao godinu dana kasnije, jer bih išao i na prvi event. Možda mi je promaklo zbog imena, koje baš i nije nešto privlačno. Da li postoje negde video materijali sa seminara?

Dodaj komentar