Arhiva za 'izvestaji'

iPad u Srbiji

Od uvek sam želeo da nešto uradim među prvima. Iako je ta želja, kako godine prolaze, slabila, i postajala sve nebitnija, pre četiri dana tačnije 14. aprila, imao sam priliku da među prvima u Srbiji osetim pod rukama još jednu novotariju iz Apple radionice – iPad.

Zahvaljujem se pre svega Ivanu Vasiću koji je izdvojio vreme i pružio mi priliku da osetim novi tablet pod prstima. Ivan je živi u Nišu, razvija aplikacije za iPhone i iPad, završava ETF, član je benda Danilov doživljaj Beča. Zanimljiv i druželjubiv momak 🙂

Pročitaj ostatak

#BlogOpen09, lično

Prošlo je četiri dana kako je završen BlogOpen. Iskren da budem, želeo sam da se propisno „očitavim“ i sumiram utiske. U međuvremenu još jednom sam se uverio u ekspeditivnost i ažurnost ekipe ITDogadjaja, koja je, verujem, zadivila mnoge blogere.

Imao sam priliku da budem deo organizacionog tima ovogodišnjeg regionalnog skupa blogera koji je organizovan u sklopu Internet festivala „E TVRDJAVA„. U ovom postu ću sumiriti neke moje utiske, zapažanja o ponašanju ljudi, i trudiću se da iznesem što konstruktinije predloge i kritike.

Pročitaj ostatak