< idi nazad

DiscoverSolutions* – Unblock Yourself

3 - DiscoverSolutions - Logo (raster)

Još događaja u organizaciji mladih entuzijasta sa zavidnim iskustvom iza sebe. Reč je o projektu DiscoverSolutions* – Unblock Yourself, i seminaru o primeni informaciono-komunikacionih tehnologija u savremenom poslovanju, koji je namenjen svim zainteresovanim studentima.

Glavne teme su Internet poslovanje i Internet marketing.

Primarni cilj je upoznavanje studenata sa aktuelnim trendovima u oblastima Internet poslovanja i Internet marketinga, i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva primene u svom okruženju.

Sekundarni ciljevi su promovisanje edukacije, obrazovanja i stručnog usavršavanja mladih ljudi, i prezentovanje intelektualnih potencijala učesnika.

Seminar će se održati u sredu, 30. novembra 2011. godine, na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum, u periodu od 10:00 do 16:00 časova. Sva predavanja će se uživo emitovati na zvaničnom sajtu projekta www.discoversolutions.org, na strani Streaming.

Organizatori veruju da je važno razvijati svest o značaju koncepta održivog razvoja na svim nivoima obrazovanja, kao ključnog činioca modernog, evropskog društva, kao i da ulaganje u mlade predstavlja ulaganje u budućnost zemlje. Takođe, zaključak organizatora je da stalna edukacija, obrazovanje i stručno usavršavanje trebaju biti imperativi mladih ljudi.

Dodaj komentar

Komentari (2)

  1. Ana ponedeljak - 28/11/2011 Odgovori

    U kom gradu je ovo niste napomenuli? 🙂 Univerzitet Singidunum posoji u vise gradova!

  2. Miloš ponedeljak - 28/11/2011 Odgovori

    U Beogradu, Ulica Danijelova 32! 🙂

Dodaj komentar