< idi nazad

IT OpenDays 2012

IT seminar koji sigunrnim koracima postaje tradicionalno dešavanje (respect za upornost i istrajnost) održava se i ove godine pod sloganom „Secure Your digital life…“ od 7. do 12. maja u prostorijama Info room-a Kancelarije za mlade.

it-open-days-2012

Seminar je namenjen najtalentovanijim učenicima osnovnih i srednjih stručnih škola i gimnazija iz Srbije čija interesovanja prevazilaze okvire redovnog školskog programa. Učešće za 30 odabranih je besplatno a prijavu za seminar moguće je podneti na zvaničnom sajtu (www.itopendays.com) do 4. maja.

Ciljevi seminara su promovisanje edukacije, obrazovanja i stručnog usavršavanja mladih ljudi, prezentovanje intelektualnih potencijala učesnika, učešće eminentnih stručnjaka i ostvarivanje saradnje sa institucijama, kompanijama i pojedincima. Tokom četiri dana seminara biće održano 15 predavanja i 3 panel diskusije. Seminar će preko Internet-a biti direktno emitovana na zvaničnom sajtu.

Učesnici će dobiti potvrdu o odslušanom seminaru, a biće im omogućeno i da polažu test iz engleskog jezika za sertifikat. U protekle četiri godine ovaj projekat su podržali Narodna kancelarija predsednika Republike, Opština Stari grad, Društvo matematičara Srbije, AIESEC, kao i kompanije Microsoft, Oracle, Cisco, Telenor, Asseco, Coming, MikroElektronika, Krojač, Belit, Intranea, Info IT Group, Božić i sinovi i druge.

Više informacija

Dodaj komentar