< idi nazad

biZbuZZ ’09 – more effective, comfortable, elegant and more social

Pripreme za ovogodšnju konferenciju uveliko traju.
Podignut je novi sajt, biZbuZZ.rs, sadržaj se redovno ažurira korisnim informacijama i podacima koji su manjkali prosle godine. Naslov ovog blog unosa ukratko govori o čemu će se pričati na biZbuZZ od 28. do 30. oktobra.

Velika i najvažnija novina koja treba da zanima sve goste i predavače jeste promena lokacije. Ove godine selimo se u kompleks hotela Vidikovac (uskoro fotke sale i enterijera). Uslovi su izuzetni, komfor na nivou te ne sumnjamo u kvalitet doživljaja.

Broj predavanja će biti smanjen, a sadržaj istih strogo prekontrolisan pre same konferencije tako da će broj „promašaja“ i sleepy minuta kod publike biti doveden na minimum.

Korporativni aspekti društvenih medija, Upotrebljivost i interfejs web aplikacija, teme su predstojećeg okupljanja u Nišu. Što šta aktuelnog, korisnog i zanimljivog biće „na repertoaru“ tako da očekujemo pozitivan feedback.

Reč social iz naslova se nije odnosila samo na kontekst teme, ali da ne otkrivamo sve, sledi ono čuveno stay tuned 🙂

Dodaj komentar

Komentari (4)

  1. Nikola Komadinic petak - 07/08/2009 Odgovori

    Pa …

    pokusavam da se prijavim za skup i ima par linkova. Odem na prvi i dobijem stranici za logovanje, a prezentacije nema. E-mail nije naveden na bizbuzz.rs. Pomoc? 🙂

  2. Stefan Jocić subota - 15/08/2009 Odgovori

    Formular za prijavu biće postavljen početkom septembra.

  3. MoMA nedelja - 04/10/2009 Odgovori

    Ne mogu da verujem, koliko samohvale i samodopadljivosti na jednom mestu, nigde konstruktivne kritike, kreativnih predloga. Organizator je u kreativnom zanosu izgleda izgubio kompas, kad pominje generacijski jaz između potencijala firmi i mladih ljudi. Jaz može da postoji samo između generacija i cilj ove akcije bi valjda trebalo da bude prevazilaženje istog i okupljanje svih ljudskih, intelektualnih potencijala oko zajedničke ideje, u korak sa svetom preko IT tehnologije. Na žalost, organizator svojim uvodnim tekstom diskriminiše stariju populaciju, kojoj i sam pripadam pa se osećam direktno pogođenim. Obzirom da sam pri tom i nezaposlen, tj. otpušten, posle 27 godina rada, od toga 13 godina za kompjuterom, sada ne mogu ni da se ulogujem za seminar, jer moj slučaj organizator nije predvideo pa dve rubrike, obavezne, ne mogu ni da popunim. Isti je takođe prevideo jednu sitnicu, da su stariji na žalost u većini i da mladi moraju da stvaraju potomstvo ako hoće da prevaziđu jaz a tu im IT ne pomaže.

  4. SSpin utorak - 06/10/2009 Odgovori

    @MoMA

    Zaista mi je zao ako vas neki teskt direktno pogadja. To naravno nije bila namera, a i dalje ostaje, bar meni, vrlo nejasno, sta vas konkretno pogadja?

    Kako mislite da ne mozete da popunite rubrike?

    biZbuZZ konferencija nikada nije pravila diskriminacije medju posetiocima. Nasi posetioci su i srednjoskolci i stariji, ozbiljni ljudi, srednjovecnih godina. To je uvek bilo tako?

    Zaista mi (nam) je bitno kojim delom teksta ste vi indirektno prozvani?

    Bilo koja konstruktivna kritika je uvek dobro dosla.

Dodaj komentar