< idi nazad

Ima mesec dana…

…Kako je završen biZbuZZ.

biZbuZZ

Pre nego što se osvrnem na pozitivne utiske i „posledice“, smatram da je zaista bitno napomenuti nedostatak tekstova na ovom blogu usled trajanja same konferencije, kao i rezimea po njenom završetku. Ukratko, mali (ali i veliki jel…) nesporazumi i rastrzanost oko organizacije učinili su svoje.
Eto, sledeće godine se to neće ponoviti 😉

bizbuzz

Kako je bilo na IT konferenciji „biZbuZZ 2008“ ?

Odlično 🙂
Imali smo VELIKU sreću, da je entuzijazam i novi informativni web servis mladih, vrednih ljudi doprineo da se buzz oko dešavanja i aktuelnosti na samoj konferenciji proširi blogosferom.
Veliku zahvalnost upućujemo ekipi sajta ITDogadjaji.com koja je pokazala u pravom smilu reči šta to to znači baviti se online novinarstvom u 21. veku. U skoro svakom izveštaju blogera nakon biZbuZZa, sajt ITDogadjaji.com bio je linkovan kao izvor aktuelnih informacija.
Primer : Blogowski, Dragan Varagić, Milosblog.com

Neću mnogo zalaziti u detalje o događanjima na biZbuZZu, jer detaljan prikaz i izveštaje po danima možete pronaći na pogađajte kom sajtu . 😀

Po mom mišljenju, kao najefektnija predavanja izvodjio bih izlaganje Ilije Studena koji je pričao o fantastičnom iskustvu sa activeCollabom i nadam se mnogima u sali dao odlične savete o uspešnom poslovanju, Jelene Mickić o tome kako bi trebalo pisati na webu, i predavanje Dragane Petković o prednostima „mlade radne snage“ i tj. kako privući mlade da za vas na obostranu korist i zadovoljstvo jelte 🙂 .

Toliko za sada. Kritikujte, što više to će biti bolje, jer se na greškama i konstruktivnim kritikama najbolje uči.

Dodaj komentar