< idi nazad

Sponzori biZbuZZ konferencije – Podrška Gradske opštine Palilula

Gradska opština Palilula ProCredit Banka

Još dvadesetak dana do početka četvrte biZbuZZ konferencije u Nišu.

Predavači su potvrdili prisustvo, a konačni raspored dešvanja (timeline) biće vrlo uskoro vidljiv na sajtu biZbuZZ.rs

Poslednjih nekoliko meseci ulaže se mnogo napora i truda u vezi sa nalaženjem sponzora kako bi finansijska konstrukcija koneferencije bila na zadovoljavajućem nivou.

Za sada, značajnu podršku biZbuZZ konferenciji dala je ProCredit Banka, koja je i ujedno srebrni sponzor projekta. Veoma smo zahvalni i ponosni na bronzane i ostale sponzore konferencije koji su, prepoznali važnost sponzorskog prisustva na biZbuZZu :

Bronzani sponzoriInfostud, Spoonlabs, Vivvo CMS

Ostali sponzori konferencije : Etarget, EuNet, Web Design Beach

Podrška Gradske opštine Palilula

Posebno želimo da izdvojimo saradnju sa Gradskom opštinom Palilula.

Želimo da naglasimo da smo naišli na vrlo predusretljive ljude, koji su svakoga trenutka pokazali ozbiljnost u radu i komunikaciji.

Znate i sami kako lokalne samouprave komuniciraju putem elektronske pošte?

U dosadašnjem iskustvu sa raznim projektima, kada smo morali da kontaktiramo državne institucije, komunikacija je značila isključivo lično prisustvo, eventualno pismo ili dopis putem faksa. Bilo kakav razgovor sa zvaničnim instancama putem e-maila je bio nerealan.

Na naše, prijatno iznenađenje, predsednik opštine Palilula, Igor Novaković, lično nam je odgovorio na mejl kada smo ga prvi put kontaktirali u vezi sa saradnjom.

Imali smo stalni kontakt sa službom za odnose sa javnošću, i vrlo brzo je uspešno organizovana press konferencija na kojoj su lokalni mediji više upoznati o ovogodišnjoj konferenciji.

Partnerstvo

Usvajanjem „Strateške analize – Strateškog plana Gradske opštine Palilula“, istaknute su jasne smernice ka primarnim ciljevima unapređenja lokalne zajednice.

Kao prioriteti razvoja, naznačena su ulaganja u mala i srednja preduzeća kao i u oblasti privatnog preduzetništva i menadžmenta.

Na našu veliku čast, uprava Gradske opštine Palilula, na čelu sa prof.dr Igorom Novakovićem, prepoznala je potencijal i kvalitet biZbuZZ konferencije, dajući finansijku i medijsku podršku ovom IT događaju, koji se od ove godine održava na teritoriji te gradske opštine.

Važno je istaći da je Gradska opština Palilula, prva i jedina državna institucija nakon Ministarstva za telekomunikaciju i inofrmaciono društvo, koja nam je izašla u susret.

Želite da i Vi budete sponzor biZbuZZ konferencije?

Naravno da ćemo vam izaći u susret, i prilagoditi sponzorske pakete vašim mogućnostima.

Kako bi vaše prisustvo bilo što efektnije, pročitajte ponudu ovogodišnjih sponzorskih paketa, i u svakom trenutku možete kontaktirati nekoga iz organizacionog tima.

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. Miša sreda - 14/10/2009 Odgovori

    Nishlije oće li taj program. Trebao bih se organizovati da dođem.

Dodaj komentar