< idi nazad

MobileMonday u Srbiji

mobile-monday-srbija
Mnogi od vas su već čuli tu radosnu vest. Događaj sa desetogodišnjom tradicijom  stiže kod nas, i s obzirom na ekipu koja organizuje event, aktuelnost tematike i svakako ekskluzivu, ne sumnjam u dobro zezanje i koristan ponedeljak.

Naime, 29. novembra 2010. godine od 18h, u prostorijama multimedijalnog centra Leonardo (mapa), u Beogradu održaće se prvi MobileMonday u Srbiji.

Predavači

Alex ČovićAlex Čović

U IT i e-commerce vodama od 2004e. Poslednje dve godine pomaže kompaniji Fortumo na širenju dostupnosti rešenja za mobilnu naplatu u centralnoj Evropi i SEE regionu.

O čemu predaje: Mobilna naplata: Šta podrazumeva, kako funkcioniše, i zašto bi to trebalo da vas zanima.

Saša Stamenković

Rođen 1965. godine u Leskovcu. Diplomirao na ETF u Beogradu, poseduje bogato 20-godišnjeSaša Stamenković radno i menadžersko iskustvo u telekomunikacijama, stečeno radom u održavanju, planiranju i investicionoj izgradnji u “Telekomu Srbija”. Već pune tri godine uspešno piše blog Svet telekomunikacija, prati i analizira stanje i dešavanja na tržištu telekomunikacija, a posebno nove tehnologije i njihov uticaj na korisnike telekomunikacionih usluga.

O čemu predaje: Predavanje o novim mobilnim tehnologijama, rastu mobilnog broadbanda, trendovima koje donose nove mobilne tehnologije i uticaju njihove implementacije na korisnike. Biće analizirana i trenutna situacija na mobilnom tržištu, trenutne potrebe, navike i zahtevi korisnika, očekivanja za budućnost, naročito u sferi mobilnog broadbanda.

Zašto MobileMonday?

Biće to prilika da se okupe profesionalci iz sveta mobilne telefonija i komunikacija, preduzetnika koji vide šansu da svoj biznis razvijaju (proširuju) u pravcu novih tehnologija, a očekuje se i poseta geeky populacije, strastvenih ljubitelja malih tehnoloških „džinova“ :).

Koncept događaja je takav da prisutne očekuju kratka predavanja, praktični saveti sa što više diskusije i druženja (networking). Nakon prvog radnog dana, dobro je čuti nešto inspirativno i zanimljivo u opuštenoj atmosferi zajedno sa prijateljima i poslovnim partnerima, zar ne? Upravo je MoMo tako zamišljen.

Prijava

Prisustvo je besplatno i organizatori apeluju da se zainteresovani što pre prijave, radi što boljih kalkulacija u vezi sa hranom/pićem i WiFi-jem naravno 🙂

Organizatori

Iza kulisa, mladog nam događaja, nalaze se SEEICT (poznatiji kao IT događaji) i NIIT (organizatori biZbuZZ konferencije).

Ostaje mi samo da pozovem blogere da podrže event i prošire vest, (ako već i nisu 🙂 ) i sve ljubitelje mobilnih komunikacija da dođu 29. novembra u 18h,  „Leonardo“ centar u Beogradu. (mapa).

Ispratite svakako Mobile Monday na Facebook-u i Twitter-u.

Isplanirajte ponedeljak 😉

Dodaj komentar