< idi nazad

Infotel 2010 Niš – ‘ajmo na sajam!

Infotel-2010-Orion-sajam-informatike-u-NisuUvek u dobrom raspoženju kada pišem o lepim vestima. Iskoristio bih priliku, s tim u vezi, da skrenem pažnju na prilog „100 sekundi dobrih vesti“ u emisiji „Oko magazin“ na RTSu. U fokusu su uspešni projekti, ulaganja, realizacije, otvaranje novih radnih mesta itd. Onako, usput rečeno.

Kolega mi je skrenuo pažnju na lepu vest iz Niša. Dešava se (opet) nešto lepo, i pretpostavljam zanimljivo za sve ITjevce i posetioce ovog bloga.

Infotel 2010

Inače pod ovogodišnjim nazivom „Orion sajam informatike, telekomunikacija i digatlne opreme„, razume se iz naziva, pod pokroviteljstvom kompanije Orion Telekom (inače zvanični Internet provajder biZbuZZ konferencije).

Sajam je dobio podršku grada Niša, kompanije Loopia, kao i tri gradske opštine, a to nije mala stvar, da se razumemo, s obzirom na njegov debi. Sajmište će biti u sali Doma Vojske, 4. i 5. novembra. Sasvim ok prostor za prvi nastup. Ima tu dovoljno mesta za zainteresovane izlagače, a ako bude gužve wo-hoo, svi se radujemo sledećoj godini i novom, komfornijem ambijentu.

U trenutku pisanja ovog teksta, učesnici na sajmu su: Orion Telekom, Telenor, Virtikom i IT centar. Siguran sam da će iz Niša i regiona biti još zainteresovanih prodavaca i distributera hardvera, softvera, provajdera, operatera fiksne telefonije :), prodavaca savremene komunikacijske opreme, ujedno svih kojima je IT branša posao i svakodnevnica.

Ako ste se pronašli u gore nabrojanim poslovnim nišama, prijavite se za učešće na sajmu, a možete i pogledati mapu izlagačkog prostora.

Rado ću obići sajam i napraviti izveštaj, to će ujedno biti i zvanični blogerski doprinos pošto je biZbuZZ medijski web partner.

Lepo je videti da grad i privatne firme imaju sluha za podršku ovakvim događajima. Dobro je ovo za Niš i uopšte razvoj IT svesti (eh ta fraza) u ovim krajevima.

A da, zaboravih pomenuti, ulaz je slobodan 😉

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. Zainteresovan subota - 16/10/2010 Odgovori

    Idemooo!! Super priča, sviđa mi se! Tamo ću da kupim novi lap top, sigurno će biti nekih sajamskih popusta!!

Dodaj komentar