< idi nazad

BoljaVeza.rs – Poređenje cena interneta i mobilnih paketa

bolja_veza_logo

Sajt je vredan ako donosi/pruža/omogućava neku vrednost. Generalno, to važi za servise, portale, blogove. To je suštine cele priče ukoliko želite da profitirate online, pritom ste sigurni da imate zadovoljne posetioce.

BoljaVeza.rs je servis koji je cool zato što mi štedi vreme. Takođe, omogućava mi da brzopletno ne odaberem neki paket gde trošim više no što mi treba – dakle, štedi mi novac. Snebivate se oko nekog mobilnog paketa, ili se možda pitate koji ADSL je najbolji, ili je ipak kablovski zakon? Iskoristite BoljaVeza.rs servis.

Kompanija Wiseman pokrenula je internet servis “Bolja veza” koji omogućava poređenje usluga svih mobilnih operatera i internet provajdera u Srbiji, po cenama, brzini protoka, potrošnji i drugim kriterijumima.

Domaći internet provajderi nude više od 150 različitih paketa za ADSL, kablovski i mobilni internet, a kod mobilnih operatora postoji više od hiljadu pripejd i postpejd paketa, vezanih za telefone i tarife. Retko ko ima vremena da analizira sve ponude i napravi dobar izbor.

Kompanija Wiseman je zato pokrenula sajt “Bolja veza” koji poredi cene usluga internet provajdera i mobilnih operatora u Srbiji i pomaže potrošačima da donesu dobro informisane odluke i pronađu paket koji im se najviše isplati.

Telefon i internet skoro svi plaćamo svakog meseca, a izborom odgovarajućeg paketa moguće je dosta uštedeti tokom godine. Istraživanja su pokazala da u Britaniji čak 60% korisnika koristi pogrešan, preveliki ili premali, mesečni paket za mobilni, i da zato plaća nepotrebne dodatne troškove.

think

Photo by Erik Eckel

Sajtovi za poređenje cena telekomunikacionih usluga omogućavaju potrošačima da uz pomoć nezavisnih i objektivnih informacija donesu bolje odluke, a podstiču provajdere da pružaju isplativije ponude.

Bolja veza omogućava poređenje cena kućnog i mobilnog interneta, kao i mobilnih paketa sa telefonima i tabletima, po različitim kriterijumima: ceni paketa i uređaja, brzini prenosa podataka, trajanju ugovora, provajderu…

Sajt se obraća onima koji žele da promene mrežu, a zadrže broj, pređu sa pripejda na postpejd, onima koji žele brži i pouzdaniji internet i svima koji bi da provere da li su dobro odabrali provajdera.

Wiseman kreira internet servise koji informišu građane i podržavaju ih u donošenju dobrih odluka u vezi sa novcem i drugim važnim životnim pitanjima.

– Rekoše iz Wiseman-a, a ja jedva čekam da vidim još njihovih sajtova 🙂

Facebook: https://www.facebook.com/boljaveza

Twitter: http://twitter.com/#!/boljaveza

Dodaj komentar

Komentari (3)

  1. Dragan nedelja - 16/10/2011 Odgovori

    Odličan sajt mnogima će ovo biti od velike pomoći

  2. Petar sreda - 26/10/2011 Odgovori

    odlican servis, toplo preporucujem.

  3. garažna vrata utorak - 01/11/2011 Odgovori

    Odlican sajt,takodje toplo preporucujem.

Dodaj komentar