< idi nazad

A51:activeCollab – Zlatni sponzor biZbuZZ-a

activeCollabA51 d.o.o je mala softverska firma iz Novog Sada koja se specijalizovana za razvoj alata koji pomažu organizacijama i timovima da bolje komuniciraju, kako interno tako i sa klijentima i spoljnim saradnicima, i brže završe projekte na kojima rade.

Jedan od predstavnika firme, Ilija Studen, inače jedan od predavača prvog biZbuZZ-a i tvoraca activeCollab-a za biZbuZZ blog kaže:

Naš najznačajniji proizvod je activeCollab – web aplikacija za upravljanje projektima i kolaboraciju koju organizacija može da instalira na svoju lokalnu mrežu ili na svoj sajt.

activeCollab: upravljanje projektima i kolaboracija?

Svi ljudi uključeni u projekte, bili oni zaposleni, spoljni saradnici ili klijenti, uvek imaju pristup najsvežijim informacijama, listi svojih zaduženja i lak način da vide trenutni progres i stupe u kontakt sa ostalim ljudima sa kojima rade.

Centralizovano upravljanje projektima olakšava nalaženje aktuelnih informacija, smanjuju se nesporazumi uzrokovani lošom komunikacijom, bolje se raspoređuju resursi što sve zajedno rezultuje brže završenim projektima i opuštenijom atmosferom unutar tima.

Kome je namenjen i ko ga koristi?

Danas naš softver koriste hiljade timova širom sveta, od malih timova i individualaca koji pružaju svoje kreativne usluge kliejntima, do Fortune 500 kompanija i prestižnih svetskih univerziteta.

Još jednom se zahvaljujemo Iliji na vremenu i podršci koju je njegova firma pružila biZbuZZ-u. Nadamo se da će ovakvih saradnji biti i ubuduće, svakako na obostrano zadovoljstvo.

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. keramicar sreda - 19/10/2011 Odgovori

    Ovakvih seminara bi trebalo da bude mnogo vise.

Dodaj komentar