< idi nazad

Krenula registracija za biZbuZZ 2008

Danas je zvanično krenula registracija za biZbuZZ 2008.

Kako većina od vas koji pratite ovaj blog zna, biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi.

biZbuZZ konferencija se od samog nastanka ustanovila kao jedan od najznačajnijih događaja vezan za poslovanje i informacione tehnologije. Ove godine biZbuZZ će se održati u Niškoj Banji u periodu 29 – 31. oktobra.

Tema konferencije: Web sadržaj: značaj i upravljanje

U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, prakse najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima.

Značaj i priprema sadržaja na Internetu je glavna tema trećeg biZbuZZ-a. Posvećivanje celokupne konferencije ovoj temi ukazuje i na sazrevanje našeg poslovnog tržišta, uviđanjem da je sadržaj neophodan preduslov za potpuno iskorišćavanje biznis potencijala Interneta.

Registruj se pa se vidimo u Niškoj Banji!

Dodaj komentar

Komentari (2)

  1. Miodrag Ranisavljević utorak - 23/09/2008 Odgovori

    Evo male podrške ovom, po mom mišljenju jako bitnom događaju! http://www.poslovnisoftver.net/vesti/u-fokusu/84-bizzbuzz-2008!

    Kako se vreme bude približavalo, „mrdaćemo“ BizBuzz ka top poziciji 🙂

  2. SSpin utorak - 23/09/2008 Odgovori

    Veliko hvala na podrsci!

Dodaj komentar