< idi nazad

Orion Telekom – Naš Internet provajder

Orion-Telekom-biZbuZZ-2010Kako godine prolaze sve je više učesnika biZbuZZ konferencije. Proporcionalno tome rastu troškovi, resursi, a i na naše zadovoljstvo sve je veći broj kompanija koji uviđa značaj sponzorskog prisustva.

U konferencijskoj sali treba obezbediti pouzdanu, kvalitetnu i pre svega stabilnu konekciju. Internet dostupnost je jedan od ključnih momenata uspešnosti neke IT konferencije, s toga smo uvek oprezni i maksimalno posvećni tom segmentu organizacije.

Orion Telekom je ove godine zvanični Internet provajder biZbuZZ konferencije. Na naše zadovoljstvo, pregovori sa najmlađim ISP provajderom i operaterom fiksne telefonije su bili i više nego uspešni. Naišli smo na pozitivnu energiju i predusretljivost, što je za svaku pohvalu. Uz opuštenu atmosferu razgovarali smo o saradnji i najboljem tehničkom rešenju za pokrivenost konferencije Internetom.

Orion telekom je nastao 2010. godine u Beogradu spajanjem tri vodeća Internet provajdera u Srbiji: Media Works (najveći wireless provajder u Srbiji), Neobee.net (najveći Internet provajder u Vojvodini) i SezamPro (najveći nezavisni ADSL provajder u Srbiji).

Neki smatraju ulazak Orion Telekoma na naše tržište istrorijskim trenutkom. Po prvi put građani Srbije imaju još jednog fiksnog operatera, što je do prošle godine bilo nezamislivo. Fokus ovog provajdera je na alternativnim komunikacijskim resursima sa što boljim odnosom prema klijentima.

Bata i Jelena - Orion Telekom Niš

Bata i Jelena - Orion Telekom Niš

Prisustvo Oriona na tržištu Srbije pre svega doprinosi zdravijoj konkurenciji, i preko potrebnoj mogućnosti izbora. Realna su i očekivanja da će se konačno rešiti problemi dvojnika, koji su misaona imenica u razvijenijim zemljama regiona.

Pored ekskluzivne CDMA licence na teritoriji Srbije, aktuelna je i vrlo primamljiva ADSL ponuda Orion Telekoma.

Polako počinjemo sa odbrojavanjem dana do biZbuZZ konferencije. Trudimo se da odgovorimo svim izazovima, tako da očekujemo rekordni broj laptopova u svečanoj sali hotela „Vidikovac“.

Vidimo se u Nišu 😉

Dodaj komentar

Komentari (3)

  1. Beti Boop sreda - 29/09/2010 Odgovori

    Pa to je super. Orion Telekom zaista ima budućnost i jedva čekam da zaživi sve to kod nas

  2. Dimitrije četvrtak - 30/09/2010 Odgovori

    hahahahah
    🙂
    Ne mogu da verujem 🙂

    Bivši kolega!

    Tražim nešto po ovom sajtu i nađoh bivšeg kolegu :). Ja sam sada u nekoj firmi u IT sektoru, ali neće da mi plate odlazak na ovu konferenciju a baš mi je bitno da budem tu. Pa imam jedno pitanje za tebe: da li bi mogao da mi središ jednu kotizaciju i prenoćište?

    Pozdrav,
    Dimitrije Munćan

  3. Valex sreda - 27/10/2010 Odgovori

    Povećajte link na 15-20 mbit i nekoliko AP-a ako mislite da izgurate 100ak ljudi sa telefonima i laptopovima. Čisto da ne padne hejt i bude antireklama…

Dodaj komentar