< idi nazad

RNIDS podržao biZbuZZ konferenciju

RNIDSVreme je da se priča o dolazećem biZbuZZ dešavanju, omiljenom nam jesenjem skupu ITjevaca. Uskoro će javnost saznati ko će u Nišu biti u ulozi predavača poslednjih dana oktobra. Kao i do sada, na „meniju“ vas očekuju poznata imena IT profesionalaca uz neke  „mlade nade“ domaćeg online biznisa. Takođe, predstavićemo najzanimljivije regionalne projekte, i spremiti nekoliko iznenađenja, o kojima nećemo sada 🙂

Sa ponosom vam saopštavamo da je u konkurenciji organizacije događaja, biZbuZZ konferencija dobila podršku Registra Nacionalnog Internet Domena Srbije (RNIDS), u vidu sufinansiranja projekta. Osim značajne finansijske podrške, nagrada je još jedan pokazatelj važnosti biZbuZZa, kao i vrednovanja višegodišnjeg truda i zalaganja NiiT organizacije.

Konkurs RNIDSa je objavljen 26. aprila 2010. godine, a prijave za sufinansiranje projekata podnošene su do 31. maja. Stiglo je ukupno 35 prijava. Komisija je 01. juna otvorila sve prijave i pristupila razmatranju i konačnom odabiru.

13 projekata koji su ocenjeni najboljim, dobili su podršku od RNIDSa i učešće u sufinansiranju u ukupnom iznosu od preko 2.800.000,00 dinara. Ukupna vrednost svih projekata je preko 10.000.000 dinara.

O svim uvaženim sponzorima, koji razumeju značaj prisustva na biZbuZZ konferenciji, posvetićemo više pažnje u narednim blog unosima.

Dodaj komentar