< idi nazad

Podrška državnih organa

Republički zavod za informatiku i InternetDanas je zvanično potvrđeno da će Republički zavod za informatiku i Internet biti pokrovitelj ovogodišnje konferencije biZbuZZ.

Ovo je prvi put za tri godine, koliko se konferencija održava, da neko od viših državnih organa zvanično stane iza ovog projekta (do sada smo imali podršku Privredne komore Srbije) što predstavlja veliki korak napred i podstrek za ovaj i slične događaje vezane za Internet zajednicu.

Podrška državnih organa predstavlja jedan od ključnih faktora za popularizaciju Interneta, pre svega njegovih servisa, i generalno podizanje Internet svesti u Srbiji.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo za ukazano nam poverenje i nastojaćemo ćemo da dobru saradnju nastavimo i ubuduće.

Dodaj komentar

Komentari (4)

 1. RainDog petak - 29/08/2008 Odgovori

  Na koju foru? Meni nisu ni odgovorili na poziv da pomognu BlogOpen.
  Mislim, razumem da je njihova procena da im je BizBuzz važniji, ali ne razumem da nisu našli za shodno ni da mi odgovore.
  Sorry što ti kvarim afirmativni tekst, ali sam besan do neba…

 2. Sandra Jakovljevic petak - 29/08/2008 Odgovori

  Cestitamo!!

 3. fOrbiddEn ponedeljak - 08/09/2008 Odgovori

  @RainDog
  Iskreno, prve dve godine ni mi nismo bili udostojeni odgovora, ali eto, ove godine smo dobili pokroviteljstvo. Inache proshle godine je gospodin Slobodan Vuchkovic svratio da nas obidje, tako da to verovatno ima veze sa time 🙂
  @Sandra
  Hvala, hvala 🙂

 4. […] sponzori, a iza događaja je stalo i Ministarstvo za telekomunikacije i informatičko društvo, Republički zavod za informatiku i Internet, kao i RATEL. Događaj je održan između srede 29. oktobra i petka 31. oktobra 2008. godine u […]

Dodaj komentar