< idi nazad

BorNet 2011

Složio bih se sa organizatorima u oceni da je BorNet nastavak regionalno radno-prijateljskog susreta Internet korisnika koji imaju svoje web sajtove/blogove, kao i Twitter/Facebook korisnika, održanog u Boru ove godine.

BorNet 2011 dođe kao logična dopuna kreativnoj promociji „zaboravljenog“ kraja Srbije, i kao što napisah marta, a ispostavilo se kao istinito, organizatori imaju ozbiljan plan da slične manifestacije postanu tradicija.

Ko, šta, gde, kada i … Čemu sve to?

U Hotelu „ALBO“ (Bor) 26. i 27. novembra biće održan Bornet u organizaciji udruženja ISTOK. Pristojna lista prijatelja, partnera i sponzora manifestacije prilično ohrabruje da će cela priča proći u nivou EWF-a (a očekujemo i bolje). Prevedeno na srpski – opušteno druženje međ kreativnim i pametnim ljudima, dobra hrana, upoznavanje kulture prirodnih resursa istočne Srbije i grada Bora na najbolji mogući način.

Vodilo se računa, koliko vidim, o tome da predavanja ne budu klasična (frontalna varijanta) već su to većinom panel diskusije pod okriljem moderatora iz te branše. Generalno, teme pokrivaju oblasti kulture, sporta, umetnosti kao i zanimljivih aktuelnih tema poput umrežavanja i aktivnosti na društvenim mrežama.

Što se predavača/učesnika tiče, ništa manje zvučnih imena nego maja ove godine. Evo šta kažu organizatori:

На БОРНЕТ-у учествоваће, Оливер Дулић, Срђан Сталетовић, Срећко Секељић, Драган Срећковић. Веселин Јевросимовић, Гордана Чомић, Небојша Радовић, Милоје Секулић, Дејан Весић, Проф. Јован Марић, Дубравка Дуца Марковић, Љуба Нинковић и многи други … а кроз програм ће нас и Вас водити Бранислав Лечић.

Ovde pogledajte detaljniji program, a što se kotizacija tiče, cena je simboličnih 2.000 din uz 30% popusta za Borane.

Meni lično je možda prvi dan najinteresantniji (sa naglaskom na prva tri predavanja), a kontam da će zanimljivo biti i izlaganje ministra Dulića o ekologiji regiona i naravno najzanimljivijem delu – eko propustima 🙂

Treba otići. Opuštena atmosfera obećava miran radno-prijateljski vikend međ’ cool ekipom u uškukanom Boru, tada već jesenjih boja.

Dodaj komentar

Komentari (1)

  1. Udruzenje ISTOK Bor ponedeljak - 26/09/2011 Odgovori

    Hvala na prelepoj najavi i oceni dosadašnjih aktivnosti Udruženja ISTOK Bor.

    Očekujemo Vas kao i u maju na #ewf_bor2011, kao specijalne goste #bornet manifestacije.

Dodaj komentar