< idi nazad

Web Fest .ME 2012

Internet industrija sa razlogom poklanja posebnu pažnju konferencijama. To je jedinstvena prilika za neformalno druženje sa ljudima iz struke kao i zbližavanje sa potencijalnim klijentima, saradnicima.

WebFest.Me konferencija se izdvaja kvalitetom, dobrom ekipom iza scene kao i uvek odličnim programom. Okrenuta je u potpunosti webu i internet preduzetništvu, što je čini vrlo atraktivnom u regionu, pa je sredinom septembra, obavezno mesto susreta ljudi koji ozbiljno bave online biznisom.

Mene lično oduševljava činjenica da su imali vremena i motiva da misle i na studente, omogućivši im i više nego povoljnu kotizaciju po ceni od 20 EUR! Hello, students! Vidim da je tu i poseban paket, sa nešto većim aranžmanom.

O  programu ne treba mnogo pričati, agenda sve kaže. Primetio bih da su predavanja i predavači pažljivo birani, pogotovo poštovanje za dovođenje stranih predavača, od kojih se pride, ima šta čuti i naučiti. (Rut Bur (SEOmoz), Rajan Freitas (about.me) …)

Internet preduzetnicima, život je web. Ovakve stvari su prave poslastice i zato najiskrenija preporuka da odete u Budvu 20. i 21. septembra. 😉

Dodaj komentar