< idi nazad

WebFest.ME 2012 – Share the love

Iz WebFest.ME perspektive, život ovako izgleda

Nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi

Ovo nije tekst o lovi, biznisu, keynote predavačima.

Pročitaćete svuda na Internetu o čemu je i kako predavao Håkon Wium Lie, Ryan Freitas, Brian Wong ili momci koji su naše gore list Dejan i Boris.

Bilo je dobrih, bilo je boljih, čuli smo neke nove stvari, a svakako smo po nešto i naučili. Pojedini smo i uživali, priznajem 🙂

Heidi Harman Ryan Freitas

Ne samo kada su konferencije u pitanju, već u životu se vodim prostom logikom: volim to što radim, i povrh svega biram da radim sa dobrim ljudima, ne retko boljim od sebe.

To je jedini način da životu udahnemo prave vrednosti, i živimo punim plućima.

WebFest.ME je više od konferencije, tačka.

WebFest Lightmotif

Pozitivna energija, fenomenalna ekipa u organizaciji, lineup kome mogu zavideti i neke globalne konferencije. Žao mi je što neke ljude nisam video tamo, no dobro, can’t win them all.

Na WebFestu je vannastavni program podjednako važan koliko i program, ako ne i krucijalan za buduće razumevanje posla, ljudi sa kojima radite, i načina na koji želite da živite, ne samo kao preduzetnik.

Ok, svi znaju da sam ja poklonik vannastavnih aktivnosti, ali ne govorim o tome ovde 😛

Fenomenalan mindset čiji ste deo, i to osećate u svakoj misli, i bar u tih nekoliko dana sve je na svom mestu, savršeno.

Osećate da je vaš posao više od posla, i da možete to sebi da priuštite, da se vodite filozofijom koja vas je preokupirala. Da vaše baterije budu uvek pune.

U takvoj atmosferi se stvaraju dobri, zdravi kontakti, pa i prijatelji, ljubav prema drugačijem i boljem životu, poslu.

Količina pozitivne energije koju uložite u posao i odnose sa ljudima je vaša najveća, najbolja investicija, bez rizika, u kvalitetan život.

WebFest Leitmotif

Na kraju, slike govore više od reči 😉

Dodaj komentar