< idi nazad

CodingBall

U duhu promocije pozitivnog duha i decentralizacije rešio sam da sledeći događaj najavim i preko ovog bloga 🙂

Smatram da je ovo jedan od dobrih načina da se predstave studentske organizacije i da u krajnjoj liniji budu korisne za studente. Doživećemo i mi valjda vreme kada će sa fakulteta studenti izlaziti kao kvalitetni inženjeri sa znanjem, i da će ih, što je po meni još važnije, čekati slobodna radna mesta u struci.

Takođe sve pohvale firmama koje su voljne da sarađuju sa studentima (iako je direktan interes firmi da „love“ mlade radnike, obučavaju ih i kasnije zapošljavaju – to je ipak tema koja izlazi iz okvira ovog bloga).

CodingBall

Udruženje studenata elektronskih fakulteta Evrope EESTEC Lokalni Komitet Niš, u saradnji sa niškom softverskom kućom Troxo, organizuje takmičenje u programiranju, CodingBall.

Takmičenje će biti održano 10. maja u prostorijama kompanije Troxo. Nagrade za pobednike takmičenja su:

Prva nagrada: Fujitsu Siemens Amilo Pi2512 laptop
Druga nagrada: ASUS Eee PC 4G Surf
Treća nagrada: HP Photosmart M547

Na takmičenje se mogu prijaviti studenti bilo kog niškog fakulteta, kao i učenici srednjih škola. Zadaci će se rešavati u programskom jeziku Java tražiće pre svega logički pristup i kreativnost i neće zahtevati nikakvo specifično znanje iz određenog predmeta.

Sve dodatne informacije o takmičenju, možete dobiti na sajtu CodingBall, preko koga se vrši i prijava za takmičenje.Za sva pitanja, možete se obratiti na ovaj mejl.

Dodaj komentar