< idi nazad

Akcija „Zivi zdravo“ !

EMPRONAOmladinska organiziacija EMPRONA kao i svake godine na dan borbe protiv narkomanije, sprovodi akciju u vidu promovisanja života bez droge pod nazivom „Živi zdravo„.
Pokrenuta je Internet kampanja koja ima za cilj jedan sveopšti buzz 😀 i da što više blogera podrži akciju. BiZbuZZ podržava ovu akcije ogranizacije EMPRONA, i moram da spomenem Slavka Ilica koji je član organizacije i uspešan bloger.


Šta?

Kampanja: Zivi zdravo!Centar za prevenciju narkomanije EMPRONA Vas poziva da se pridružite Internet akciji “Živi zdravo” koja se sprovodi povodom 26. Juna, Svetskog dana borbe protiv narkomanije. Kao i svake godine na taj dan, volonteri Centra EMPRONA i ove sprovode aktivnosti kako bismo skrenuli pažnju na problem narkomanije i dodatno promovisali zdrave stilove života.

Kako podržati akciju?

Svakome ko želi da se priključi akciji pruža se izbor. Ovom prilikom podstičemo blogere i vlasnike sajtova da akciju podrže pišući tekstove o zdravim stilovima življenja, preuzimanjem i postavljanjem banera ili jednostavno daljim širenjem informacija o ovoj kampanji. Ostali posetioci mogu uzeti učešće kroz komentarisanje i postavljanje pitanja jer pre svega nam je cilj podizanje svesti o problemu narkomanije kroz edukaciju i podsticanje zdravih stilova života.

Trajanje akcije

Ova Internet kampanja je zamisljena da traje od 21.6.2008. do 26.6.2008. iako smo kao organizacija problemu narkomanije posvećeni svakodnevno. Akcija je ujedno samo deo aktivnosti koje sprovodimo povodom Svetskog dana borbe protiv narkomanije. U toku je obuka novih aktivista koji će zajedno sa ostalim članovima organizacije tokom 26. Juna na novosadskom kupalištu“Štrand” deliti edukativno-informativni materijal i pružati dodatne informacije gradjanima.

Unapred hvala,

Centar EMPRONA

Dodaj komentar

Komentari (3)

  1. Slavko Ilic subota - 21/06/2008 Odgovori

    Pre svega da se zahvalim u ime organizacije zbog podrske koju pruzate. A potom i da se zahvalim sto sam spomenut u tekstu mada je sad najbitnije promovisati ovu i sve slicne akcije 🙂

  2. SSpin nedelja - 22/06/2008 Odgovori

    Znas, sad mi pade na pamet, ne bi bilo lose da se na sajtu Emprone spomene ko je sve ucestvovao i dao podrsku Internet kampanji… sta mislis?

  3. Slavko Ilic nedelja - 22/06/2008 Odgovori

    Pa naravno da ce biti toga. Tekst je vec u pripremi a cekaju se jos neki podaci i ucesnici 🙂 bice u utorak 🙂

Dodaj komentar