< idi nazad

BlogOpen 2008 u Boru

BlogOpen2008U gradu Boru, gradu najuticajnijih blogera na ovim prostorima, oktobra meseca održaće se još jedan BlogOpen. Organizaciju spremaju borski blogeri, i BITNO se priprema da nas iznenadi gostoprimstvom i organizacijom.
U planu je da ovogodišnji BlogOpen traje dva dana, tačnije 4-og i 5-og oktobra, gde se za lokaciju održavanja planira delom Brestovačka banja, i većinom grad Bor zbog nedostatka prostora.


Za sada, na zvaničnom blogopen blogu, potvrđeno je da dolaze dva veoma poznata i uticajna imena iz nemačke blogosfere Robert Basic i Oliver Gassner koji bi trebali da održe predavanje na temu “Blogs and the World Revolution”, očekujemo više detalja uskoro.
Takođe, potvrđeno je pristustvo i predavanje o književnosti na blogu od strane Saše Radojčića i Baneta Dimitrijevića. Najavljeno je i gostovanje poznatog blogera iz Rumunije,  Bobby Voicu, koji će reći nešto više o temi “Blogging and making money” , ali još uvek nije potvrđeno tako da stoji otvoren poziv za predlog predavača o ovoj temi.

Što se tiče mesta, kako RainDog kaže, biće ih sigurno 200, i kotizacija će biti minimalna, bar su rekli da će se potruditi da tako bude.

Da kažemo još da su spoznori uvek dobrodošli, i nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija o predavačima i temama. Neko iz biZbuZZ-a će se verovatno pojaviti na BlogOpenu 2008, a do tada želimo puno buzzova!

Dodaj komentar