< idi nazad

DIDS 2013

prelovac

Dan internet domena Srbije (DIDS) biće održan 18. aprila, u hotelu „Moskva“ u Beogradu, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Ulaz je besplatan ali je broj mesta ograničen, tako da ukoliko planirate dolazak prijavite se na vreme.

Jedan od predavača biće i Vladimir Prelovac, priznati WordPress developer, osnivač kompanije „Prelovac Media“ i poznatog ManageWP sistema za upravljanje sajtovima.

ManageWP je najuspešniji proizvod kompanije „Prelovac Media“ i predstavlja servis za upravljanje WordPress sajtovima. Koristi se na mnogim američkim univerzitetima, ali i u celom svetu, i sada broji preko 50.000 korisnika, sa konstantnom tendencijom rasta.

To je platforma i rešenje za upravljanje većim brojem WordPress instalacija i sajtova sa jednog mesta i prvi je proizvod firme „Prelovac Media“ koji je uspeo da postigne tako fantastične rezultate. U međuvremenu je „ManageWP“ postao dostupan i na iOS i Android platformama, navode organizatori konferencije.

Iskustva će sa prisutnima podeliti i Lazar Džamić, ekspert za digitalne medije u kompaniji „Kitcatt Nohr Digitas“, kao i Oliver Subotić, upravnik centra za proučavanje i upotrebu savremneih tehnologija SPC.

 

Dodaj komentar