< idi nazad

#Tvitomanija i #ExYuTrip

tvitomanija-novi-spa-hotel

Maj je rezervisan za pobede, rekorde i hedonizam – 8 dana, više od 2500 km, 40 gradova, sati i sati razgledanja, pešačenja, fotografisanja i pre svega uživanja u predelima bivše Juge. Uz to, stotine ljubitelja društvenih mreža ne jednom mestu, dragih ljudi koje retko srećemo na okupu u opuštenoj atmosferi kakvu nam je priredila ekipa #Tvitomanije!

Deluje zanimljivo? Ma, tek smo počeli! 😉

Ideja o #ExYuTripu je tinjala relativno odavno, no moramo priznati da je Tvitomanija bila presudni zamajac.

„Društvene mreže i život“ tema je najveće regionalne konferencije do sada na ovim prostorima. Organizatori, u velikom sastavu već poznati sa Blogomanije, napravili su iskorak u organizovanju sličnih dešavanja i postavili nove standarde. Pre svega, mislim na okupljanje profesionalaca iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Složićete se, ni malo naivan zadatak (100 predavača!) a kako najavljuju organizatori, očekuje se 1000 učesnika!

Ako se na sve ovo doda i lokacija – NOVI Spa Hotels & Resort, – dani potpunog uživanja su neizbežni! 🙂

3

O kvalitetu programa i razlozima zašto treba posetiti Tvitomaniju pisali su @istok i @eniac, te toplo preporučujem tekstove: 11 razloga zašto posetiti Tvitomaniju i Ostavi se sine tvitovanja

Ostalo je manje od 7 dana do početka, i znam da sada neustrašiva ekipa u sastavu @mina_fu, @idrecun@torbica@Djole_Jovanovic i svi ostali izgaraju, i daju sve od sebe kako bi učesnici osetili pravi duh Tvitomanije.

Od #ExYuTrip trojca (@burek, @ognjanovic i @srdjansspin), očekuje vas poplava sadržaja u reči i slici. Pozdravljamo i beležimo sve preporuke u vezi sa gradovima, atrakcijama, smeštajem i čime god mislite da će nam značiti na putešestviju 🙂


View Larger Map

Dodaj komentar